Locorotondo heeft vorige zaterdag ‘Met Belgerinkel naar de Winkel geopend’ (foto), nu zaterdag is het de beurt aan 10R20. Zij starten aan Carré in de Bovenrij om 13.30 u. voor een tochtje door de winkelstraten. Een tweede toer doen ze nog om 14.30 u. Ieder is benieuwd hoe zij het straatbeeld gaan opvrolijken en de mensen warm maken om met de fiets te komen winkelen in Herentals.

Voorzitter Jenny De Becker (Maridadi) : 'De winkeliers hebben hun etalages mooi gemaakt tegen Moederdag want in Herentals wordt dit zelfs 2 keer per jaar gevierd.  Heren, de Herentalse moeders verdienen zeker een extra attentie, kom zelf eens een kijkje nemen in de winkelstraten en deponeer je eega of vriendin met een lekker drankje op een gezellig terrasje. Af en toe de omgekeerde wereld kan verrassend leuk zijn… En de winkeliers van Helemaal Herentals staan jullie met raad en daad bij om de juiste keuze te maken.

Op www.helemaalherentals.be zijn al onze leden te vinden.  Dames, vergeet niet jullie echtgenoot of vriend tijdig een hintje te geven en als ze twijfelen… een cadeaucheque is ook leuk natuurlijk'.